Klinisch Psycholoog (8-36 uur)

Functieomschrijving

Fundamentum is specialist in het uitvoeren van korte detoxbehandelingen in een medische setting en onder 24 uurs toezicht. Een detoxopname bij Fundamentum duurt gemiddeld een week. Met uitschieters naar boven en naar beneden, afhankelijk van de soort drugs, de leeftijd en het gebruikerspatroon. Na de detox dragen wij patiënten over aan een instelling voor ambulante verslavingszorg voor het vervolg van de behandeling. Het behandelteam bestaat uit verpleegkundigen, (verslavings)artsen en een psychiater. Wij stimuleren patiënten om de uitgangspunten van het 12-stappen model te omarmen.


De functie:

De Klinisch Psycholoog/Regiebehandelaar werkt in een multidisciplinair team en is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan.

In detail:

* Uitvoeren van (co-morbiditeit) behandelingen binnen een eigen case-load en als Regiebehandelaar binnen die van uitvoerend behandelaars.

* Optreden in zowel de intakefase als de behandelfase.

* Advisering over complexe problematiek tijdens behandelingen en over te maken zorginhoudelijke keuzes.

* Zorgdragen voor de inhoudelijke aansturing en supervisie geven aan uitvoerend behandelaars binnen het behandelteam.

* Verzorgen van deskundigheidsbevordering.


Wij bieden:

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste en bevlogen collega’s. We bieden goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en volgen hierin de spelregels van de cao GGZ. We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidsbevordering aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij bij aan externe scholing.

Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.


Hoe solliciteren

  • Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!
  • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Hilweh de Klerk (recruiter) op nummer 06-33103123

Vereisten

* Afgeronde post doc opleiding tot Klinisch Psycholoog

* BIG geregistreerd

* Flexibele inzetbaarheid volgens rooster. Je bent 8 tot 36 uur per week beschikbaar en bent hierin flexibel inzetbaar 

* Je bent een veerkrachtige, doelgerichte en besluitvaardige persoonlijkheid.